Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Літо – гаряча пора відпочинку й оздоровлення

Літо – це пора незвичайних вчинків, нових вражень, пора нового яскравого життя. Саме тому літній табір тимчасового відпочинку має бути джерелом позитивних емоцій, дружби, доброти та здоров’я.

Традиційно закладами відпочинку організовано змістовну роботу, об’єднану оригінальною ідеєю, тематикою змін, напрямком роботи. Кожен день для вихованців був насичений різноманітними заходами, новими подіями, враженнями, почуттями, емоціями та складався з урахуванням побажань дітей. Для дітей організовувались цікаві ігри, веселі розваги, інтелектуальні конкурси, спортивні змагання, театральні виступи, пізнавальні квести, екскурсії.

Цього року за дві табірні зміни  було організовано безліч екскурсій, серед них до музеїв Криворізького авіаколеджу, залізничної слави Криворізького регіону, геолого-мінералогічного музею, музею «Мармера», «Міського історико-краєзнавчого музею» та його відео-галереї, надзвичайно цікавими виявилися майстер-класи з робототехніки та моделювання 3D ручкою на базі Криворізького державного педагогічного університету, де діти самі майстрували фігури та могли забрати їх з собою.

Цікавими для дітей стали пізнавальні екскурсії та подорожі стежинами рідного району та міста, до установ та підприємств міста. Діти подорожують різними маршрутами та відкривають для себе невідомі їм куточки Криворіжжя. Крім пізнавальних екскурсій, діти збагатилися естетично, відвідуючи театри, кінотеатри, різноманітні виставки.

Крім того, після закінчення роботи тимчасових таборів відпочинку дітей очікують спортивно-ігрові дитячі майданчики. З 15.07.2019 на базах закладів загальної середньої освіти №№ 19, 31, 70, 74, 113, 118, 122. З 05.08.2019 на базах закладів №№ 17, 21, 51, 68, «СЮТ Саксаганського району», ЦДЮТ «Сонях», ЦТКЕУМ «Мандрівник».

Запрошуємо всіх бажаючих. Літо минає швидко, а спогади залишаться на довго.