Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Мультиплікаційний світ в бібліотеці

Канікули! Як гарно, коли можна довше поспати, більше спілкуватися з друзями, почитати улюблені книжки, подивитись мультфільми. А головне – немає уроків! Велику компанію друзів не завжди приведеш додому, а от у бібліотеку можна.

22 липня 2019 року до бібліотеки-філіалу № 15 комунального закладу культури «Міська дитяча бібліотека» Криворізької міської ради завітала ватага дітлахів, щоб разом подивитися мультфільми. Адже мультик – це жива казка! І не важливо, яке дійство розвертається на екрані, стежити за яскравими персонажами так цікаво! Для дитячої свідомості мультфільм – не вигадка, а оживна реальність, і всі герої дійсно існують. У молодшому відділі бібліотеки для найменших відбувся бібліотечний кінозал, присвячений перегляду мультиків для найменших діточок. 

Більш старші діти спочатку коротко вирішували, який мультфільм подивитись. Зважаючи на те, що в гості до бібліотеки завітали не лише дівчатка, а й хлопчики, зупинили вибір на пригодах «У пошуках Немо». Читачі із задоволенням поринули у чудовий і прекрасний світ мультфільмів.