Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Активні вихідні для мешканців Кривого Рогу

Для багатьох з нас літо – улюблена пора року. Саме від літа ми очікуємо дивовижно-приємних сюрпризів та яскраво-сонячних спогадів. На щастя, українцям необов’язково їхати за кордон, щоб відпочити. У нашій країні є безліч мальовничих місць для гарного проведення часу. Навіть найвибагливіші туристи будуть задоволені різноманіттям варіантів відпочинку на природі.

29 липня 2017 року заплановані екскурсії для мешканців Кривого Рогу, а саме:

- «Одноденний тур – Кременчук на вихідний» – вибравши її Ви зможете відвідати музеї: Крюківського машинобудівного заводу, імені МАКАРЕНКО А.С., компанії «АвтоКрАЗ» Історія «КрАЗу», побувати на оглядовій екскурсії по місту та пройти на теплоході по Дніпру.

Виїзд о 06.00, зупинка  95 квартал. За детальною інформацією та записом на екскурсію звертатися за телефоном  097-358-48-68 Анна;

 

- «Активні вихідні на Південному Бузі» – річка Південний Буг є єдиною рівнинною річкою в Україні, яка має такі ж пороги, як на гірських річках. Сплави на катамаранах і байдарках на Південному Бузі - один з найкращих активних турів на вихідні влітку. Мігейські пороги не дарма включені в перелік «7 природних чудес України». В даній екскурсії Ви маєте змогу здійснити: багаторазові сплави по порогах, освоєння скелелазіння, купання в "гірському озері" (затопленому кар'єрі) з чистою водою кольору бірюзи, дружні вечірні посиденьки з шашликом.

Збір групи по місту з 04.00 до 06.00. За детальною інформацією та записом на екскурсію звертатися за телефоном 097-450-09-55 - Вікторія.

 

За матеріалами сайту: https://www.facebook.com/groups/1159974054043605/