Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні виборці Саксаганського району, виборчий процес розпочато!

Указ Президента України про дострокове припинення повноважень Верховної Ради і призначення позачергових виборів на 21 липня 2019 року опубліковано 23 травня в урядовому виданні "Урядовий кур'єр".

"Керуючись частиною 2 статті 77, частинами 6 та 7 статті 83, пунктом 1 частини 2 статті 90 Конституції України та відповідно до пунктів 7 і 8 частини 1 статті 106 Конституції України постановляю:

1. Припинити достроково повноваження Верховної Ради України восьмого скликання.

2. Призначити позачергові вибори до Верховної Ради України на 21 липня 2019 року", - сказано в указі №303 / 2019 від 21 травня.

Центральна виборча комісія 24.05.2019 року оголосила про початок виборчого процесу позачергових виборів народних депутатів України.

Ще раз наголошуємо, варто завчасно, зараз, поки ще є час до виборів, скористатись наданим громадянам правом звернутись до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем свого проживання для перевірки своїх даних, їх уточнення (за потреби) або виправлення виявлених раніше помилок. Необхідно особисто подати до органу ведення Реєстру письмову заяву за формою, встановленою розпорядником Реєстру, із зазначенням відомостей про себе, і документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство виборця, - паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України (копія додається до заяви).

Також нагадуємо про додаткову можливість перевірити, чи включено виборця до списку виборців і за якою адресою, не виходячи з дому за допомогою програмного ресурсу «Особистий кабінет виборця», який розміщено на офіційному порталі «Державний реєстр виборців» у мережі Інтернет (www.drv.gov.ua).

Ви маєте змогу, з понеділка до п’ятниці, з 8.30 до 17.00, перерва з 12.30 до 13.00, звернутись до відділу ведення Державного реєстру виборців виконкому Саксаганської районної у місті ради за адресою:

вул. Володимира Великого 32, каб. 201, 202.

Контактний телефон: 94-82-05.

Щодо роботи відділу ведення Державного реєстру виборців у вихідні дні буде повідомлено додатково.