Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Як записатися на вакцінацію від COVID-19?

Запис на вакцинацію від COVID-19 для всіх охочих відкрито з 1 березня і відбувається він через мобільний додаток “Дія”, контакт-центр МОЗ з питань COVID-19 та портал “Дія”.

МОЗ спільно з Мінцифри збільшили кількість послуг, які може отримати громадянин у своєму смартфоні або з комп’ютера, не виходячи з дому. Створено послугу - запис до листа очікування на вакцинацію від COVID-19, який доступний у застосунку та на порталі “Дія”. Це дуже важливо і стосується українців, які хочуть записатися в чергу (на вакцинацію), віком від 18 до          59 років. Ідея полягає в наступному: кожен охочий з 1 березня має змогу потрапити до цього списку і зробити це можна на порталі “Дія”, застосунку “Дія” і за допомогою контактного центру.

Коли згідно з дорожньою картою з вакцинації настане відповідний етап, громадянам, які будуть в електронній черзі, запропонують записатися до пункту щеплення, обравши відповідний найближчий пункт, дату та час візиту.