Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Чемпіонат Саксаганського району з кіокушин карате серед юнаків і дівчат

   З метою популяризації та розвитку бойових видів спорту, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-спортивної роботи з дітьми, підлітками та молоддю, а також виявлення обдарованих особистостей та їх підготовки до змагань вищого рівня, 19 березня 2016 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «Центр спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп» (вул. Космонавтів, 13) відбувся Чемпіонат Саксаганського району з кіокушин карате серед юнаків і дівчат, присвячений 241-й річниці заснування міста Кривого Рогу,  в якому взяли участь 80 спортсменів з чотирьох команд в п’яти вікових та 19 вагових категоріях.

   Згідно з міжнародними правилами кіокушин карате чемпіонат проходив у повному контакті з використанням захисного спорядження.

 Крім того серед старших вихованців гуртка ЦСДЮМ «Олімп» - лідерів у своїй віковій категорії, неодноразових переможців і призерів змагань вищого рівня (Херсонської, Полтавської, Запорізької та Дніпропетровської областей), були проведені «рейтингові поєдинки».

   Самому молодшому учаснику змагань – п’ятирічній Бутенко Карині,  вдалося вибороти перше місце в двобоях з юнаками.

   Серед переможців районних змагань хочеться відмітити найбільш перспективних спортсменів, для яких ці змагання були підготовкою до участі у у змаганнях вищого рівня: в категорії 8-9 років – Олійник Софія, Титаренко Іван (тренер Панчуков О. Г.); в категорії 6-7 років – Полозок Назар (тренер Григоржевська К. С.).

   В «рейтингових двобоях» переможцями стали Таранущенко Микита, Крайнов Володимир та Євдокимов Ярослав (тренер Панчуков О. Г.).

   Всі переможці та призери Чемпіонату Саксаганського району з кіокушин карате були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

   Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні змагань Криворізькій міській федерації кіокушин карте (голова Панчуков О. Г.) та адміністрації комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп» (директор Селюта Н. В.).

   І хай в сьогоднішніх змаганнях переміг сильніший, переможеним не сумувати, бо програш - це лише добрий досвід та шаг до нових сходжень. І в цьому є сила вислову - «Не перемігши себе, не переможеш суперника»!