Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Маркетинг інновацій та інновації в маркетингу»

   17 березня 2016 року на базі Криворізького державного комерційно-економічного технікуму відбулася Регіональна конференція студентських творчо-пошукових робіт з комерційних дисциплін «Маркетинг інновацій та інновації в маркетингу» серед студентів ВНЗ І-ІІ рівня акредитації Північного регіону міста Кривого Рогу.

   Конференція проводилася в рамках діяльності нещодавно створеного Регіонального методичного об’єднання викладачів комерційних дисциплін, котре очолює Галямар Валентина Олександрівна – молодий, творчий викладач КДКЕТ з активною життєвою позицією та креативним підходом до справ.

   Саме за її ініціативи та активної підтримки адміністрації навчального закладу вперше було організовано і проведено регіональний захід означеного тематичного спрямування.

    


   Даний захід мав за мету виявлення обдарованих студентів, стимулювання творчого самовдосконалення студентської молоді, відповідальності та вміння аргументувати власну точку зору, поглиблення знань з комерційних дисциплін в сфері інновацій, сучасних технологій та інструментів ведення ринкової діяльності.

   Учасниками Конференції стали студенти п’яти ВНЗ І-ІІ рівня акредитації Північного регіону міста Кривого Рогу та їх наукові керівники, студенти та члени наукового студентського товариства КДКЕТ «Дослідник».

 

 

   

   Загалом під час засідання було яскраво представлено 8 творчо-пошукових студентських робіт з мультимедійними презентаціями за різноманітними тематичними напрямками, кожен з яких викликав живий інтерес аудиторії:

  • Товарна інноваційна політика сучасного підприємства;
  • Управління потенціалом інноваційного розвитку підприємства на засадах маркетингу;
  • Нові стратегії сегментування ринку;
  • Управління життєвим циклом інновацій;
  • Нові методи маркетингових досліджень;
  • Маркетинг екологічних технологій;
  • Ключові фактори і принципи соціально відповідального споживання в сучасному світі.

 

 

   В якості експертів на конференцію були запрошені Сафоненко А.М. – кандидат економічних наук, регіональний координатор Української асоціації маркетингу в м. Кривий Ріг та Шура Н.О. – кандидат економічних наук, доцент кафедри обліку, аналізу, аудиту та адміністрування підприємств гірничо-металургійного комплексу Криворізького національного університету. 

 

   

   Високий професійний рівень залучених спеціалістів, їх глибокий аналіз робіт, конструктивна і доброзичлива критика дозволили учасникам Конференції об’єктивно оцінити рівень представлених доповідей та ступінь підготовки їх авторів.

Експерти надали оцінку актуальності обраних тем, методиці та інструментам досліджень, відмітили безперечні перспективи студентської науково-дослідної роботи, оцінили результативність проведеної конференції.

   Юні дослідники виявили себе справжніми знавцями маркетингових інновацій, змістовно відповідали на запитання експертів та аудиторії, підкріплюючи відповіді практичними прикладами та аргументованими висновками.  

   Вручення пам’ятних дипломів Конференції всім доповідачам сталодійсним підтвердженням гідного рівня представлених робіт, оцінкою їх активної життєвої позиції та творчого потенціалу.