Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Долучайся до бригад Гвардії Наступу!

Наразі в Україні триває Національна кампанія рекрутингу «Гвардія Наступу». Міністерством внутрішніх справ України оголошено про формування восьми додаткових бригад Національної гвардії України, Національної поліції України та Державної прикордонної служби України.     

«Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов» - бригади Гвардії Наступу, які запрошують винятково вмотивованих добровольців. За власним бажанням можна обрати найбільш підходящу за ідеологією бригаду та долучитись до наближення перемоги під керівництвом офіцерів та солдатів з величезним бойовим досвідом.

Отримати консультацію стосовно формування нових бригад або подати заявку на вступ у Кривому Розі можна звернувшись до Головного офісу Центру «Віза» («Центр Дії») за адресою пл. Молодіжна, 1 та у його територіальному підрозділі у Саксаганському районі (вул. Володимира Великого, 32). Представники Національної поліції України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України чекають на всіх бажаючих, з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 16.30 та у суботу й неділю з 9.00 до 17.00.