Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

19.12.2013 в комунальному закладі «Центр соціально-психологічної реабілітації для дітей» відбувся урочистий захід присвячений Дню Святого Миколая

   19.12.2013 в комунальному закладі «Центр соціально-психологічної реабілітації для дітей», що розташований за адресою: м. Кривий Ріг, Саксаганський район, вул. Озерна, 17, відбувся урочистий захід, присвячений Дню Святого Миколая.

   Свято було організовано для 46 вихованців закладу: для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей,які зазнали насильства та потребують соціально-психологічну допомогу.

   За участю дітей з центру соціально-психологічної допомоги та запрошених гостей був проведений святковий концерт.

   Молоді волонтери «АрселорМіттал Кривий Ріг» поставили дітям виставу, присвячену Дню Святого Миколая та провели конкурси.

   З нагоди свята, діти приймали поздоровлення від керівництва та педагогів закладу, служби у справах дітей виконкому Криворізької міської ради та Саксаганської районної у місті ради, батьків, підприємства «АрселорМіттал Кривий Ріг». Діти отримали різнокольорові повітряні кульки, подарунки та багато позитивних вражень.