Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Перевір себе в реєстрі територіальної громади!

Шановні саксаганці, долучайтесь до наповнення Реєстру територіальної громади!

Реєстр громади — це сучасна база даних, яка створена з метою спрощення процедури обміну інформацією для забезпечення потреб громади в автоматизації процесів.

Електронний реєстр територіальної громади м. Кривого Рогу містить дані про 120499 мешканців Саксаганського району.

Мешканці, дані яких є внесені в Реєстр, зможуть не витрачати свій особистий час для отримання різного виду довідок із питань реєстрації місця проживання.

Для отримання соціальних допомог, службовці органів місцевого самоврядування м. Кривого Рогу не «ганяють» людей по кабінетах за такими довідками, оскільки вони взаємодіють з відділом реєстрації місця проживання громадян і отримують таку інформацію безпосередньо з реєстру або у відповідь на свої запити.

Спрощення процесу надання адміністративних послуг залежить від кожного з нас, оскільки повна взаємодія службовців між собою можлива виключно у разі наповненості та актуального стану реєстру територіальної громади.

Тому запрошуємо мешканців району перевірити, чи внесені ваші дані до електронного реєстру територіальної громади!

У разі невпевненості щодо того, чи внесені дані про «прописку» до реєстру територіальної громади м. Кривого Рогу, можна перевірити таку інформацію звернувшись до відділу реєстрації місця проживання громадян з документом, що посвідчує особу, та свідоцтвом про народження дитини (якщо потрібно перевірити дані дитини) та отримати довідку про реєстрацію місця проживання. Така довідка надається безкоштовно в день звернення.

На період карантину, інформацію про зареєстрованих у приміщенні осіб  можна отримати надіславши  запит на електронну адресу відділу реєстрації місця проживання громадян [email protected].

Усі необхідні консультації можливо отримати за телефоном 94-82-15 щоденно (окрім суботи, неділі та святкових днів) з 08-00 до 16-30 з перервою на санітарну обробку з 12-30 до 13-00.

Також Територіальний підрозділ Центру «Віза» у Саксаганському районі (вулиця Володимира Великого, 32, каб. 122) надає послугу «Внесення відомостей до Реєстру територіальної громади міста Кривого Рогу.

Будьте свідомими та зайвий раз не наражайте на небезпеку себе та оточуючих!