Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Велике свято – День незалежності України

Протягом усього року бібліотечна система району проводить масові заходи патріотичного спрямування, та є в календарі українців найголовніші свята - День Прапора, День незалежності і День рідної мови.

22 серпня на свято, яке і було присвячене Дню незалежності України до бібліотеки – філіалу № 15 КЗК «Міська бібліотека для дорослих» КМР завітали вихованці дитячих садків № 194 та 300, одягнені у національні костюми. Діти були не тільки глядачами, а й активними учасниками дійства. Святково прибрана зала, наповнена українськими національними і народними символами, все сприяло гарному, святковому настрою.

Із розповіді працівника дитячої бібліотеки – філіалу № 15 діти дізналися про державні і народні символи України, змогли побачити їх наяву і навіть спробувати на дотик.

Діти декламували віршики, співали пісні, присвячені своїй рідній країні. Цікаво, пізнавально, весело і галасно пройшов цей захід. На згадку про нього кожен малюк отримав тематичну розмальовку.