Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про надання матеріальної допомоги

Відповідно до рішення виконавчого комітету Криворізької міської ради від 10. 01. 2018 № 9 «Про затвердження Порядку надання різних видів матеріальних допомог пільговим категоріям мешканців м. Кривого Рогу» зі змінами, за рахунок коштів міського бюджету надається одноразова матеріальна допомога сім’ям загиблих (померлих) учасників бойових дій у Афганістані або на території інших держав, на яких поширюється чинність п.1 ст.10 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», померлих осіб з інвалідністю внаслідок війни у Афганістані або на території інших держав.

Для отримання одноразової допомоги членам сімей загиблих (померлих) учасників бойових дій у Афганістані або на території інших держав необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту населення виконкому Саксаганської районної у місті ради з документами, що засвідчують особу та підтверджують право на пільги, а також надати витяг з протоколу засідання військово-лікарської комісії по встановленню причинного зв’язку захворювань, поранень, контузій, травм, каліцтв, в якому буде зазначено, що захворювання, яке призвело до смерті, пов’язане з виконанням обов’язків військової служби при перебуванні в країнах, де велись бойові дії, і відповідну заяву.

Прийом заяв здійснюється до 01. 12. 2019.

За більш детальною інформацією Ви можете звернутися до управління праці та соціального захисту населення за адресою адресою: вул. Софії Перовської, 16А, каб. 203.