Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Апаратура для запису та відтворення аудіо- та відео матеріалу (веб-камери, акустичні системи)

  1. Назва предмета закупівлі: Апаратура для запису та відтворення аудіо- та відео матеріалу (веб-камери, акустичні системи), за кодом ДК 021:2015: 32330000-5: Апаратура для запису та відтворення аудіо- та відеоматеріалу.
  2. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені в  технічному завданні передбачене додатком № 4 до Тендерної документації за наступним посиланням https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-03-17-006496-a.
  3. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення: Очікувана вартість закупівлі визначена на підставі моніторингу ринкових цін шляхом пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціни постачальників, що містяться у відкритому доступі і становить 41 300,00 грн. Під час визначення очікуваної вартості Замовником було враховано положення наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020р. №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі». Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі та його очікуваної вартості. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів. Очікувана вартість обрахована відповідно до пункту 1 Розділу 3 «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» затвердженої Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України №275 від 18.02.2020 року методом порівняння ринкових цін.