Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Виконано перерахунок житлових субсидій та пільг з лютого 2022 року

Відповідно до чинного законодавства та наказів по підприємству АТ «Криворізька теплоцентраль» № 27 від 20.01.2022 та № 28 від 20.01.2022 в поточному місяці управлінням виконано перерахунок житлових субсидій та пільг із лютого 2022 року в зв’язку зі збільшенням тарифів:

– плата за абонентське обслуговування для послуги з постачання теплової енергії у розрахунку на одного абонента за місяць у розмірі 7,27 грн. (з ПДВ) без врахування вартості обслуговування та заміни вузлів комерційного обліку теплової енергії;

– плата за абонентське обслуговування для послуги з постачання теплової енергії у розрахунку на одного абонента за місяць у розмірі 9,18 грн. (з ПДВ) з врахування вартості обслуговування та заміни вузлів комерційного обліку теплової енергії.

У разі виникнення питань щодо перерахунку субсидії, роз’яснення надаються працівниками управління за номером 098 360 20 04.

Ми будемо робити все, щоб забезпечити всі виплати вчасно.