Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

У який термін, після зняття з реєстрації місця проживання звернутись для отримання послуги з реєстрації під час карантину?

Відповідно до Правил реєстрації місця проживання громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які постійно проживають в країні зобов’язані зареєструвати місце свого проживання протягом 30 календарних днів після зняття з реєстрації місця проживання.

Верховною Радою України 17. 03. 2020 прийнято Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), відповідно до якого з дня оголошення карантину: зупиняється перебіг строків звернення за отриманням адміністративних, інших послуг та строків надання цих послуг, визначених законом. Від дня припинення карантину перебіг цих строків продовжується з урахуванням часу, що минув до його зупинення».

Нагадуємо, що на період продовження карантину, мешканці мають можливість записатися на прийом до відділу:

-     онлайн через портал державних послуг iGov (https://igov.org.ua)

-     e-mail: [email protected];

-     skype: [email protected];

-     за телефоном 94-82-15, 097-768-48-83

Прийом громадян у відділі здійснюється з 8-30 до 15-30 (з 12-30 до 13-00 санобробка приміщення) щоденно, та кожну другу суботу з 9-00 до 16-00 за адресою: вулиця Володимира Великого 32, каб. 112.»

І пам’ятайте, жоден документ не вартий здоров’я, бережіть себе та своїх рідних.