Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Як ми протидіємо поширенню коронавірусної інфекції

Відділ реєстрації місця проживання громадян в період карантинних заходів для запобігання поширенню коронавірусної хвороби наполегливо рекомендує утриматися від звернення до відділу без нагальної потреби.

Цінуючи здоров’я наших відвідувачів та працівників інформує про зміни у прийомі:

-     обов’язкова перерва для проведення вологого прибирання, дезінфекції приміщень з провітрюванням з 12-30 до 13-30;

-     одночасно в приміщенні має знаходитись не більше 10 осіб, включно з працівниками відділу;

-     у відділі запроваджено дистанційне вимірювання температури як у співробітників, так і у відвідувачів;

-     виїзне обслуговування громадян не здійснюється до закінчення карантину (03.04.2020).

На виконання законодавства України щодо запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби, всі працівники відділу під час прийому знаходяться в захисних медичних масках та дотримуються гігієни рук з обробленням антисептиком.

Відстань між співробітником та заявником становить не менше 1 м.

Нагадуємо, що 17 березня Верховна Рада України ухвалила законопроєкт про запобігання коронавірусу в Україні, який встановлює, що перебіг строків звернення за отриманням адміністративних послуг та їх надання зупиняється на час карантину.

Закликаємо всіх свідомо та відповідально поставитися до ситуації. Бережіть себе та близьких та пам’ятайте, що самоізоляція є найдієвішим засобом вберегти себе та оточуючих від розповсюдження коронавірусної хвороби!