Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Розпочато конкурс-рейтинг серед суб’єктів господарювання міста!

   З метою сприяння розвитку підприємницьких ініціатив, формування позитивного іміджу підприємництва, підвищення його соціального статусу, створення атмосфери взаємної довіри та плідної співпраці між суб’єктами господарювання, представниками громадськості й органами місцевого самоврядування щорічно у місті проводиться конкурс-рейтинг серед підприємців міста. В поточному році рішенням виконкому міськради від 18 лютого 2015 року № 69 запроваджено проведення конкурсу-рейтингу серед суб’єктів господарювання міста.

 
   Учасниками конкурсу
можуть бути суб’єкти господарювання малого та середнього бізнесу, які зареєстровані й здійснюють свою діяльність на території м. Кривого Рогу. Вони мають відповідати таким вимогам:

  • позитивна репутація в ділових колах, стійкий фінансовий стан;
  • стабільність виплати заробітної плати найманим працівникам;
  • відсутність претензій від податкових органів, соціальних фондів, споживачів міста.

 

   Визначення та оцінювання учасників конкурсу проводиться за наступними номінаціями:

 

  • «Бізнес-профі»;
  • «Соціальна відповідальність»;
  • «Сумлінний платник податків»;
  • «Гарант якості»;
  • «Формула успіху»

 

   Підготовка та проведення конкурсу покладається на управління розвитку підприємництва виконкому міськради та координаційну раду з питань розвитку підприємництва.

 
   Зарахування учасників конкурсу до відповідної номінації здійснюється на підставі пропозицій відповідних служб щодо участі в конкурсі окремих претендентів, поданих до управління розвитку підприємництва виконкому міської ради в термін до 13 липня 2015 року або особистих заяв претендентів, документів і матеріалів, що підтверджують їх підприємницьку діяльність:

  • заповнена реєстраційна форма для участі в конкурсі (додаток), завірена печаткою або підписом конкурсанта у разі її відсутності;
  • копія першої сторінки паспорта учасника, завірена печаткою суб’єкта господарювання або підписом конкурсанта у разі відсутності печатки, реєстраційний номер облікової картки платника податків;

   У разі необхідності претенденти можуть додатково подавати (за наявності) презентаційні матеріали учасника конкурсу (рекламна інформація, відеоматеріали тощо).


   Нагородження переможців конкурсу відбудеться на урочистостях, присвячених Дню підприємця, що відзначається відповідно до Указу Президента України від 05 жовтня 1998 року № 1110/98.

   Пропозиції до участі в конкурсі надаються на адресу організаторів (управління розвитку підприємництва виконкому міської ради) поштою, кур’єрською службою або нарочно за адресою: 50101, м. Кривий Ріг, пл.Радянська,1, каб.510 (приймальня) з приміткою конкурс «Конкурс-рейтинг серед суб’єктів господарювання міста».

   За більш детальною інформацією та отриманням зразку реєстраційної форми, необхідної для участі в конкурсі-рейтингу, звертатись до управління розвитку підприємництва виконкому міськради (каб.512 тел.92-25-89) або до відділу розвитку підприємництва виконкому Саксаганської районної у місті ради (каб.405 тел. 64-32-11).


РЕЄСТРАЦІЙНА ФОРМА щодо участі в конкурсі-рейтингу серед суб’єктів господарювання  міста