Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Вісник» читайте – себе на фото упізнавайте!

   Здається, зовсім недавно, та вже понад рік, як саксаганці відкрили для себе пізнавальний щомісячний електронний журнал «Саксаганський вісник», який є сучасним засобом інформування територіальної  громади району.

   Така форма комунікації дає змогу виконкому районної у місті ради не лише забезпечувати всебічне інформування мешканців, а ще й активно взаємодіяти з ними у вирішенні нагальних питань сьогодення.

   Районний електронний журнал є невід'ємною частиною офіційного веб-сайту виконкому районної у місті ради https://srvk. gov.ua. та має високий ступінь інформаційної насиченості.

   16-й номер журналу, що стартує вже у березні - найкраща нагода для саксаганців, аби використати свій час з користю, дізнатися, якими подіями живе район, як готуються до зустрічі весни його мешканці, та як активно провести своє дозвілля на весняних вихідних.

   Символічно, що основна тема випуску буде присвячена дбайливим «господарям» району – працівникам житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, які 15 березня відзначатимуть своє професійне свято!

На особливу увагу заслуговує рубрика «Фото. Знайди себе» для постійних читачів, багато переможців якої вже завітали до виконкому районної у місті ради.

   Тож дорогі саксаганці, серед несподіваних фото, які щомісячно розміщуються у зазначеній рубриці, ви можете упізнати себе особисто, ваших рідних, близьких і знайомих.

   Щоб потрапити на сторінки журналу, вам необхідно:

-       бути активним читачем електронного видання «Саксаганський вісник»;

-       брати активну участь у проведенні районних заходів;

-       знаходитись «у потрібний час у потрібному місці»

 

   Будьте завжди у вирі подій, долучайтесь до цікавого і корисного, дізнавайтесь чим живе район разом із «Саксаганським вісником»!