Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Розпочато процедуру визнання нежилого приміщення з окремим входом безхазяйним

          Відповідно до діючого у місті Порядку виявлення, взяття на облік, збереження, використання безхазяйного нерухомого майна (затверджено рішенням міської ради від 23.07.2008 №2639), виконкомом Саксаганської районної у місті ради розпочато процедуру визнання безхазяйним нежилого приміщення з окремим входом у будівлі на мікрорайоні Сонячному з подальшою передачею у комунальну власність міста. З метою уникнення загрози знищення майна виконкомом районної у місті ради організовано заходи щодо його збереження до реєстрації прав власності на нього або до моменту встановлення власника приміщення.

          Просимо власника приміщення невідкладно надати до відділу економіки та промисловості виконкому районної у місті ради (вул. Володимира Великого, 32; каб. 418-420) документи, що підтверджують право власності на приміщення. В іншому випадку – буде розглянуто питання завершення процедури визнання безхазяйним даного нежилого приміщення.