Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Розвиток промислового туризму набирає обертів

          Саксаганський район має значний потенціал промислового туризму, оскільки в ньому сконцентрована потужна база діючих промислових об’єктів, об’єктів індустріальної спадщини тощо, що обумовлюють перспективність розвитку цього напряму. Все більше перспектив відкривається туристам завдяки активній підтримці такого напрямку самими промисловими підприємствами.

          В рамках відзначення Міжнародного дня туриста, 21 лютого туристичну групу в Саксаганському районі зустрічали на шахтоуправлінні з підземного видобутку руди ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». Основним завданням даного структурного підрозділу комбінату є забезпечення металургійного переділу комбінату агломераційною рудою та некондиційою фракцією рудної маси.

          Екскурсантів чекало ознайомлення з роботою підприємства, основними промисловими об’єктами, які знаходяться на території шахти, підняття на вершину копра шахти та оглядова екскурсія містом з вершини копра.

Фотоматеріали: з мережі Інтернет.