Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Новорічний вогник!

     Новий Рік - найбільш очікуване, найчарівніше свято! І особливо з нетерпінням чекають його, звичайно ж, діти. Саме вони дуже вірять в чудеса та в казку, точно знають, що Дід Мороз ось-ось постукає до них у вікно, тихенько залишить подарунок під ялинкою, вірять у всемогутню силу добра, яка обов’язково переможе, отже саме їм в усій повноті розкривається диво новорічної казки. А завдання дорослих – створити цю казку для дітей.

     Загалом, більше тисячі дітей пільгових категорій Саксаганського району взяло участь у Новорічних та Різдвяних заходах, організованих службою у справах дітей. Підприємці району цього року долучилися до благодійної акції. Так, 03 січня 2017 року у кафе «Магеллан» для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою, влаштовано розважальну програму. У гості до дітлахів завітали  мультиплікаційні герої Фіксіки, які розважали дітей – вони відгадували загадки, співали пісні, танцювали, пройшли чимало конкурсів на здійснення новорічного бажання. Після веселих розваг у кафе маленьких гостей почастували смачними стравами, а на прощання діти отримали солодкі подарунки.

     Загалом, новорічний ранок подарував дітям чудовий настрій та чимало нових вражень, адже саме вони для всіх нас є чи не найяскравішими спогадами з дитинства!