Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Територію, на якій мешкають – не засмічують!

Усі, без винятку, хочуть бачити територію району – затишною, упорядкованою та комфортною для проживання. 

Стихійні сміттєзвалища є одними із основних джерел забруднення навколишнього природнього середовища.  Окрім неестетичності, ці гори сміття забруднюють довкілля та негативно впливають на людське здоров’я.

Виконком районної у місті ради продовжує вирішувати проблему з засміченням території контейнерних майданчиків, а саме постійно укладаються договори з підрядними організаціями, які надають послуги з благоустрою - прибирають купи побутових відходів, залишених біля баків на контейнерних майданчиках мешканцями району, намагаючись запобігти утворенню смітників на території контейнерних майданчиків та прилеглих до них територій.

Вкотре звертаємо вашу увагу на те, що складування відходів біля контейнерів призводить до забруднення території контейнерних майданчиків, яке впливає на санітарно-епідеміологічне становище та неестетичний вигляд міста.

Окрім того, на майданчики зносять віконні рами, шифер, сантехніку та меблі, що суперечить Правилам благоустрою у місті Кривому Розі. Великога-баритні відходи мешканці повинні вивозити на сміттєзвалище за власний кошт, а не складувати його на контейнерних майданчиках.

Лише завдяки сумісним зусиллям можливе досягнення позитивних результатів. Дбайливе відношення кожної людини до навколишнього природ-ного середовища - це великий вклад у його збереження.