Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Рішення Криворізької міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 22.12.2010 №62 «Про приведення місцевих податків і зборів у відповідність до Податкового кодексу України»

КРИВОРІЗЬКА МІСЬКА РАДА

 

Р І Ш Е Н Н Я

VI сесія VIІ скликання)

 

 

21.12.2016                           м. Кривий Ріг                                 №1168

 

 

Про   внесення  змін  до  рішення  

міської   ради від 22.12.2010  №62 

«Про приведення місцевих пода-

тків  і  зборів  у  відповідність до 

Податкового кодексу України»

 

 

Відповідно до Податкового та Бюджетного кодексів України, беручи до уваги рішення міської ради від 22.06.2016 №633 «Про встановлення ставки туристичного збору в м. Кривому Розі»», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

 

1. Унести зміни до рішення міської ради від 22.12.2010 №62 «Про приведення місцевих податків і зборів у відповідність до Податкового кодексу України», зі змінами, а саме: доповнити пункт 4 підпунктом 4.4 та абзацом такого змісту:

«4.4 туристичний збір.

Для встановлених у місті місцевих податків і зборів платники, об’єкт, база оподаткування, порядок обчислення, податковий період, строк і порядок їх сплати та інші обов’язкові елементи визначаються згідно з Податковим кодексом України.».

 

2. Рішення набирає чинності з 01.01.2017.

 

          3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування бюджету та економіки (Клімін О.В.), координацію роботи – на заступника міського голови (Полтавця А.А.).

         

Міський голова                                                                          Ю.Вілкул