Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Благодійна акція «Подаруй солдату свято»

   У рамках волонтерського проекту «Допоможи Герою України» студенти Криворізького державного комерційно-економічного технікуму продовжили свою діяльність. Педагогічний та студентський колективи технікуму виявили щиру турботу про бійців в зоні АТО та прагнуть подарувати частинку свята і тепла їх хоробрим серцям. Тому не випадково благодійна акція «Подаруй солдату свято» присвячена одночасно Міжнародному Дню волонтера (5 грудня), Дню Збройних сил України (6 грудня) та Дню благодійництва (14 грудня).

   У період з 1 по 10 грудня викладачі та студенти технікуму спільними зусиллями зібрали кошти для допомоги військовим. Силами педагогічного колективу зібрано 7170 грн., студентського – 4330 грн. За рахунок цих коштів були сформовані подарункові набори у кількості 50 шт. і 10 грудня передані військовій частині №3011. Подарункові набори містять: рукавички – 1 пара; шкарпетки – 1 пара; устілки – 1 пара; цукерки – 400 г; чай – 1 упаковка; бублики – 500 г; серветки вологі – 1 уп.; туалетний папір – 2 шт.; цигарки - 2 уп.; шпик, сало з часником – 1 кг.

   У ВЧ № 3011 нас впевнено завірили, що наші подарунки вже завтра знайдуть свого адресата у зоні антитерористичної операції. Разом з тим, до рук вояків потраплять щирі душевні листи із побажаннями скорішої перемоги від студентів технікуму. Акція не лишила байдужим жодного серця. Викладачі і студенти спрацювали, як згуртована команда патріотів, і надалі, скільки змога, допомагатимуть нашим захисникам відстоювати гідне майбутнє держави.