Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Як оцінили мешканці району надання послуг у відділі реєстрації місця проживання громадян?

З метою покращення якості обслуговування відвідувачів відділом реєстрації місця проживання громадян виконкому Саксаганської районної у місті ради систематично проводиться опитування мешканців за розробленою анкетою.

В опитувані протягом січня – жовтня 2019 року взяли участь 370 респондентів. Роботу відділу відвідувачі оцінювали за 5-ти бальною системою, де 1 бал це найгірше та 5 балів - найкраще.

Респонденти оцінили якість обслуговування спеціалістами:

- компетентність 99% на 5 балів; - привітність 98% на 5 балів.

Ефективність роботи, умови очікування для відвідувачів у приміщенні та рівень обслуговування 96% респондентів оцінили на 5 балів.

27 відвідувачів висловили подяку за роботу відділу. 

Відвідувачі відділу взяли участь в опитуванні за допомогою анкети «Стоп корупція», в якій було запропоновано відповісти на питання щодо наявності проявів корупції у виконкомі. За його підсумками можна стверджувати, що мешканці району з такими випадками не стикалися.

У відвідувачів відділу є також можливість заповнити електронну анкету безпосередньо в залі очікування відсканувавши QR код мобільним пристроєм. На офіційному вебсайті виконкому районної у місті ради розміщено анкету для електронного опитування.

Відділ й надалі працюватиме для створення комфортних умов обслуговування громадян, оперативно, якісно, просто й доступно надаватиме послуги. Чикаємо на Ваші побажання, рекомендації та участь в опитуванні.