Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Читання на казковому килимі

Як жаль із казкою нам розлучатись

Ми хочемо з нею щодня зустрічатись.

Навчить вона нас, як на світі слід жити,

Творити добро, любити, дружити.

Чи любити ви казку? На це питання мабуть у кожного з нас одна відповідь – звичайно. Що, як не казка з перших років життя знайомить нас з навколишнім світом? Казка вчить добру і засуджує зло, вчить любити та цінувати працю, навчає сміливості, любові до прекрасного, вчить вірити у дива. Адже, казка – це маленька модель світобудови. А найголовніше, чого вчить нас казка – залишатися в душі дитиною, а значить, трішечки Чарівником.

Сьогодні сонячний морозний ранок розпочався у бібліотеці-філіалі № 15 КЗК «Міська дитяча бібліотека» КМР читанням на казковому килимі: «Таємниця горщика з золотими казочками». Свої авторські казки, вірші читала для учнів КЗОШ № 122 чудова дівчина – майбутня письменниця Євгенія Ховренко. Свої твори вона презентувала у формі ігрового читання. Звучало багато творів, була гра «Казкове коло», у якій діти вигадували казку. Метою цієї зустрічі було – пробудити у дитині творчий початок і відкрити шлях розвитку його таланту. Маленькі читачі чекають від Євгенії нових творів та зустрічей.