Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відповідальність за наслідки

Педагогічно-психологічні дослідження та спостереження показують, що у більшості сучасних дітей все частіше зустрічаються різного роду проблеми і труднощі, стосовно порушення поведінки. Саме тому профілактика таких негативних проявів у дитячому середовищі, як вживання алкогольних напоїв, тютюнових виробів та насилля в дитячих колективах, останнім часом є найбільш актуальна.

Тому, 16.10.2018 для учнів Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 124 Криворізької міської ради Дніпропетровської області сектором профілактики служби у справах дітей запропоновано лекцію на тему: «Насильство в дитячому колективі: різновиди, ознаки, наслідки».

17.10.2018 для учнів Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 43 Криворізької міської ради Дніпропетровської області запрошено сімейного лікаря, який розповів про наслідки вживання алкоголю, паління тютюнових виробів та кальянів, наркотиків та енергетичних напоїв на молодий організм. Про адміністративну та кримінальну відповідальність дітям повідали представник сектору профілактики служби у справах дітей та дільничний офіцер поліції.

Тож діти мали змогу усвідомити, що кожна їх негативна дія або вчинок завжди мають наслідки, нажаль не завжди позитивні, а відповідальність за ці наслідки несуть не тільки вони самі, а й їх батьки.