Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Позашкільні навчальні заклади району розпочали новий навчальний рік

Наша держава багата талановитими людьми, що своєю працею звеличують її. Це композитори і вчені, літератори і художники, співаки, спортсмени та інженери. І привели їх до вершини слави наполеглива праця та дитячі зіркові мрії, що були реалізовані в позашкільних освітніх закладах.

З 08.09.2021 по 15.09.2021 позашкільні освітні заклади Саксаганського району відкрили свої двері для бажаючих навчитись чомусь новому. День відкриття пройшов у різних формах: розважальна програма, квест, виставка, робота локацій, концерт.

В нашому районі є шість закладів позашкільної освіти: комунальний позашкільний навчальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа №8» Криворізької міської ради (вул. Волосевича, 1е), комунальний позашкільний навчальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа №10» Криворізької міської ради (вул. Бикова, 4), комунальний позашкільний навчальний заклад «Центр спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп» Криворізької міської ради (вул. Павла Глазового, 24), комунальний позашкільний навчальний заклад «Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді «Мандрівник» Криворізької міської ради (вул. Співдружності, 97а), комунальний позашкільний навчальний закладу «Станція юних техніків Саксаганського району» Криворізької міської ради (вул. Генерала Кузнецова, 14а) та комунальний позашкільний навчальний заклад «Центр дитячої та юнацької творчості «Сонях» Криворізької міської ради (м-н. Гірницький, 50а).