Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Спорт – это здорово!

   Завдяки компанії МЕТІНВЕСТ та Центральному ГЗК, які підтримують ініціативи з розвитку спорту та здорового способу життя в Кривому Розі, на базі Криворізької загальноосвітньої школи № 51 8 вересня 2014 року було відкрито роллерпарк «Roller Drive».

   На святі були присутні почесні гості: директор зі збуту та соціальних питань публічного акціонерного товариства «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат» Артюх Віктор Михайлович; керуюча справами виконкому Саксаганської районної у місті ради Дуванова Оксана Миколаївна; начальник відділу освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради Подкопаєва Інна Вікторівна; голова комітету з фізичної культури та спорту виконкому Саксаганської районної у місті ради Толбас Валентин Олександрович. 

   Учні  школи вже три роки поспіль приймають участь у конкурсі проектів «Здорове середовище – справа кожного» та «Місто нашими руками». А учнівські проекти «Спорт – это здорово!» та «Roller Drive» здобули гранди на загальну суму 100 000 грн. А це дало змогу втілити їхню мрію - відкриття справжнього роллерпарку «Roller Drive».

   На святкову програму відкриття були запрошені представники Федерації екстремальних видів спорту України. Вони являються партнерами у реалізації цього проекту і є справжніми майстрами своєї справи, доказом чого стали їх показові виступи.

   Після офіційного відкриття відбулися роллерзмагання серед команд учнів школи та жителів мікрорайону. У естафетах діти показали вправність, спритність та міцний спортивний дух. У напруженій боротьбі було визначено команду-переможця, яка отримала солодкий приз, але й друга команда не залишилась без втішного подарунку.

   Ця визначна подія для мікрорайону показала, що роллерспорт  не тільки корисний для здоров’я, а є запорукою зміцнення сили духу та дружньої атмосфери в суспільстві.