Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Ми - за здоровий спосіб життя

   11 вересня  2014 року на базі  Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 68 проведено День здоров’я в рамках олімпійського тижня присвяченого Всеукраїнському Дню фізичної культури і спорту. Зранку була гімнастика для учнів усієї школи, потім конкурс малюнків на асфальті для учнів середньої ланки. Для учнів початкової школи о дванадцятій годині пройшло родинно-спортивне свято «Тато, мама, я – спортивна сім'я» Рухливі ігри, атракціони, сюрпризи, якими насичена програма, викликали у дітей щирий сміх, захоплення, радість. Давно відомо, що хороший настрій має цілющу силі, а тим більше, який виникає під час  спортивних змагань. Така форма роботи з батьками активно практикується у закладі та сприяє налагодженню позитивного психологічного мікроклімату в школі та класах, дає змогу педагогам згуртувати батьків. У конкурсах взяли участь 9 родинних команд, які змагалися у 8 конкурсних естафетах. Святкова, дружня атмосфера була створена учасниками. Вони з великим захватом та емоційністю підтримували один одного.

   На  святі були присутні почесні гості, які прийшли не з пустими руками, а подарунками - депутат Криворізької міської ради Макаренко Анатолій Кирилович, помічник депутата Усов Сергій Володимирович та методист районного методичного кабінету відділу освіти виконкому районної у місті ради Єрмакова Валентина Анатоліївна.

   За участь у спортивних змаганнях сім’ї були відзначені грамотами, м’ячами та солодкими подарунками.