Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Перший дзвоник у спортсменів ДЮСШ № 8

   18 вересня 2014 року на спортивному майданчику комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 8» (вул. Волосевича, 1а) пройшов спортивно-масовий захід  для вихованців спортивної школи, новачків та їх батьків - «Свято першого старту», який розпочався з хвилини мовчання в пам'ять загиблих українських воїнів в зоні антитерористичної операції та мирних жителів Луганської й Донецької областей.

   Спортсменів, тренерів і батьків  привітали представники виконкомів району та міста.

   Колективу та спортсменам закладу було представлено нового директора Резниченко Ірину Сергіївну, яка привітала всіх з початком нового спортивного сезону. Для новачків, батьків і гостей заходу свою майстерність продемонстрували вихованці відділень боксу та художньої гімнастики. Відбулася традиційна клятви молодшого покоління старшому на збереження духу боротьби та вірності рідному закладу.

   Після  урочистого параду, всіх вихованців було запрошено на традиційну легкоатлетичну естафету, по закінченню якої всіх учасників було запрошено до «солодкого столу» та фотографування на пам'ять .