Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Популяризація сімейних форм виховання

На сьогоднішній день на обліку у м. Кривому Розі перебуває 1806 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 304 дитини з них, саме в Саксаганському районі. Влаштування до сімейних форм виховання потребує 30 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на обліку в службі у справах дітей виконкому Саксаганської районної у місті ради та знаходяться у державних інтернатних закладах.

Дехто з громадян за станом здоров’я не може мати дітей, а дехто має бажання і чужій дитині подарувати частинку свого серця та любові.

Але у зв’язку з відсутністю інформації, щодо здійснення процедури усиновлення, опіки, створення прийомної сім’ї або дитячого будинку сімейного типу не може цього зробити.

Тому працівникам «КП «Швидкісний трамвай» роз’яснено порядок та умови за яких громадянин України може здійснити усиновлення, оформити опіку, створити прийомну сім’ю або дитячий будинок сімейного типу.

У разі виникнення бажання зігріти теплом та любов’ю дитину, яка залишилася без батьківського піклування необхідно звертатися до служби у справах дітей виконкому Саксаганської районної у місті ради за телефоном: 94-82-08 або за адресою: вул. Володимира Великого, 32.