Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Тріумф криворізьких пілотів у ІІ етапі Всеукраїнських змагань з автокросу «Гонки на виживання»

18 серпня 2018 року в місті Кривому Розі на автодромі «Кривбас-Екстрім» (вул. Льотчиків, 100) комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» КМР, за підтримки народного депутата України Гальченка Андрія Володимировича та партнерстві компанії «Метінвест», до Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці незалежності України відбувся ІІ етап Всеукраїнських змагань з автокросу «Гонки на виживання», в яких взяли участь 14 спортсменів з двох міст України (Кривий Ріг – 13 чол., Запоріжжя – 1 чол.). Видовищний спортивно-масовий захід, незважаючи на жарку погоду, зібрав понад десять тисяч вболівальників екстремального технічного виду спорту.

На урочистому параді відкритті спортсменів і всіх вболівальників привітав й поздоровив зі святом спорту та державними святами секретар Криворізької міської ради Маляренко Сергій Васильович.

Під час спортивного заходу для всіх вболівальників Всеукраїнських змагань з автокросу, організаторами, за підтримки народного депутата України Гальченка Андрія Володимировича та партнерстві компанії «Метінвест», була передбачена шоу-програма до якої увійшли: виставка раритетної автомобільної техніки, автосалону ТОВ «Фольксваген», Криворізького байкар-клубу та безкоштовне морозиво для дітлахів.

На превеликий жаль запланований виступ команди «SkyFly» з повітряною кулею під керівництвом Дмитра Дмитрієва з повітроплавством над автодромом впродовж всього заходу за примхливих поривів повітряних потоків зірвалося, але святкова щоу-програма вдалася.

В перервах між заїздами змагань з автокросу для всіх присутніх свою професійну майстерність продемонстрували: козаки з «Кінного театру» міста Київ під керівництвом Юрчишиних Іллі та Наталі, клуби історичного фехтування і моделювання «Град Крицевий» та «Степова Варта» під керівництвом Євгена Доценка, Петра Скомароха та Якименка Артема, а також.

колектив криворізьких мотокросменів під керівництвом Єгора Францева.

За результатами ІІ-го етапу змагань переможцем та призерами стали:

1. Кулинич Олександр          (авто № 100)           - м. Кривий Ріг;

2. Гальченко Андрій             (авто № 50)             - м. Кривий Ріг;

3. Нерода Володимир           (авто № 10)             - м. Кривий Ріг;

4. Чернокур Олександр        (авто № 98)             - м. Кривий Ріг;

5. Омаров Джанай                (авто № 77)              - м. Кривий Ріг;

6. Кривко Вадим                   (авто № 8)                - м. Кривий Ріг;

Переможцем заїзду на вибування серед механіків став Вадим Ходоковський (авто № 50).

Кубок «Приз глядацьких симпатій» отримав криворізький пілот Громов Андрій (авто № 151).

Кубок «За волю до Перемоги» одноголосним рішенням організаційного комітету змагань отримав запорізький пілот Миронов Олександр (авто № 36).

Кращим механіком ІІ етапу було визнано майстра на всі руки з Кривого Рогу Запорожець Валерій (авт. № 100).

Тож, зі святом всіх спорту!