Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Єдиний день інформування

16 серпня поточного року в рамках проведення єдиного дня інформування населення відбулась інформаційна зустріч з членами трудового колективу комунального підприємства «Швидкісний трамвай». Зустріч проходила під головуванням заступника голови районної у місті ради Криворотнього І. І. Присутні прослухали лекції на теми: «27-ма річниця незалежності України. День Державного Прапора України», «Медична реформа в дії».

Для ознайомлення присутніх з актуальних питань було запрошено спеціалістів різних структурних підрозділів та служб виконкому Саксаганської районної у місті ради, а також представників організацій та закладів району. Так, слухачів було поінформовано про зміни, що відбулися при розрахунку субсидії. Особливу увагу було приділено питанню популяризації сімейних форм виховання дітей-сиріт й дітей, позбавлених батьківського піклування. Корисною виявилась інформація для присутніх про можливість отримання безоплатної правової допомоги.

Також до відома присутніх було доведено інформацію про проведення громадського обговорення з питання перейменування пл. Олександра Поля на пл. Володимира Великого.

На усі питання, що надходили в ході зустрічі, фахівцями було надано вичерпні відповіді. Серед запрошених розповсюджено інформаційно-роз’яснювальні матеріали з вищезазначених тем.

У зустрічі взяли участь 35 осіб.