Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Інформація щодо проведеного 18. 06. 2021 засідання комісії виконкому районної у місті ради по вирішенню питань, пов’язаних з наданням населенню субсидій і державних допомог

18 червня 2021 року відбулося засідання комісії виконкому районної у місті ради по вирішенню питань, пов’язаних з наданням населенню субсидій і державних допомог.

Розглянуто дев’ять заяв для призначення щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, одна заява для призначення щомісячної грошової допомоги особі , яка проживає разом з особою з інвалідністю I чи II групи внаслідок психічного розладу, який за висновком лікарської комісії потребує постійного стороннього догляду.

Детально розглянувши кожну справу, комісією прийнято рішення щодо призначення заявникам соціальних виплат.

Відповідно до чинного законодавства припинено соціальну виплату одній сім’ї у зв’язку зі зняттям з обліку внутрішньо переміщеної особи.

У разі виникнення питань щодо отримання соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам звертайтеся до управління праці та соціального захисту населення за телефонами: 94-72-42, 0983602004.