Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

ІІІ етап автокросу «Гонки на виживання» - тріумф та краса технічного виду спорту

З метою пропаганди здорового способу життя та популяризації технічних видів спорту серед різних верств населення, 18 червня 2016 року на авто-мото трасі «Вербова Лоза» в м. Олександрія відбувся ІІІ етап Всеукраїнських змагань з автокросу «Гонки на виживання», в яких взяли участь 24 спортсмена з шести міст України (Кривий Ріг – 12 чол., Олександрія – 4 чол., Запоріжжя – 4 чол., Ворзель - 2 чол., Кіровоград – 1 чол., Знаменка – 1 чол.). Видовищний спортивно-масовий захід, незважаючи на жарку та вітрену погоду, зібрав понад вісім тисяч вболівальників екстремального технічного виду спорту.

Парад відкриття розпочався зі слів вітання та поздоровлення до спортсменів і вболівальників Олександрійського міського голови.

За результатами третього етапу змагань переможцем та призерами стали:

1. Гальченко Андрій          (авто № 50)           - м. Кривий Ріг (52 очка);

2. Нерода Володимир        (авто № 10)           - м. Кривий Ріг (52 очка);

3. Жосан Роман                  (авто № 57)           - м. Олександрія (42 очка);

4. Касьяненко Сергій         (авто № 131)         - м. Кіровоград (40 очок);

5. Грабовець Юрій             (авто № 1)             - м. Олександрія (35 очок);

6. Хороленко Дмитро        (авто № 55)           - м. Знам’янка (34 очка).

В четвертому заїзді на вибування з пілотами змагалися механіки, перемогу знову святкував досвідчений криворізький спортсмен, Гальченко Андрій (авто № 50).

Кубок «За волю до Перемоги» за одноголосним рішенням організаційного комітету змагань отримав олександрійський спортсмен Олександр Місюренко (авто № 9).

Приз самого активного контактного спортсмена змагань здобув запорізький спортсмен Колісник Едуард (авто № 34).

Приз «Глядацьких симпатій» отримав олександрійський гонщик Грабовець Юрій (авто № 1).

Всі призові кошти та два мішки муки, отримані спортсменами-переможцями ІІІ етапу, було за одноголосною згодою гонщиків направлено до олександрійського дитячого будинку.

Тож з перемогою вас хлопці! Так тримати!