Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Безпека дітей - основа функціонування таборів

З метою створення сприятливих умов для якісного відпочинку дітей у пришкільних таборах з денним перебуванням, 21 травня 2018 року за участю заступника голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Скляр С. Л. відбулося засідання районного штабу з організації оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2018 року.

Перед присутніми виступила Скляр С. Л., заступник голови виконкому районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради, яка окреслила коло завдань, що необхідно виконати до початку оздоровчого періоду.

Про заходи з організації роботи таборів з денним перебуванням, що будуть працювати на базі навчальних закладів освіти району влітку 2018 року, розповіла Михайлова Людмила Іванівна, заступник начальника відділу освіти вионкому районної у місті ради.

Заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Скляр С. Л. виступила та наголосила на збільшенні кількості майданчиків для відпочинку дітей з 12 до 13 та збільшенні кількості таборів, порівняно з минулим роком, з 24 та 8 до 25 і 9.

Сироватка Ірина Василівна, начальник служби у справах дітей виконкому районної у місті ради, у своєму виступі доповіла про планування відпочинку, безкоштовного харчування дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, та перебувають на обліку у службі у справах дітей виконкому районнох у місті ради і Криворізькому центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Районним у місті бюджетом виділено 40, 500 грн для харчування дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, та перебувають на обліку у службі у справах дітей виконкому районнох у місті ради і Криворізькому центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Про вимоги чинного законодавства щодо відкриття та роботи таборів з денним перебуванням, що будуть працювати на базі навчальних закладів освіти району, розповіла Семенова Тетяна Іванівна, лікар з гігієни харчування відділу безпечності харчових продуктів управління Держпродспоживслужби м. Кривого Рогу, і Черняєва Т. А., завідувач відокремленого структурного підрозділу «Криворізький міський відділ лабораторних досліджень державної установи «Дніпропетровський обласний центр Міністерства охорони здоров’я України».

Особливу увагу було зосереджено на дотримання та виконання керівниками таборів правил техніки безпеки, проведення інструктажів, ведення відповідної документації та дотримання санітарно-гігієнічних норм.

Сподіваємося, що відпочинок буде організовано відоповідно до планів да здійснено на належному рівні.