Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Громадське обговорення проекту Статуту територіальної громади м. Кривого Рогу

На виконання розпорядження Криворізького міського голови від 03.05.2017 № 93-р  «Про організацію та проведення громадського обговорення проекту Статуту територіальної громади м. Кривого Рогу», з метою врахування громадської думки на публічне обговорення виноситься проект Статуту територіальної громади м. Кривого Рогу в новій редакції.

Пропозиції (зауваження) мешканців м. Кривого Рогу, охочих долучитися до громадського обговорення з приводу обговорення проекту Статуту територіальної громади м. Кривого Рогу, подаються протягом місяця з дня оприлюднення проекту Статуту територіальної громади м. Кривого Рогу («Червоний гірник» № 34 (21749) від 18 травня 2017 року) в письмовій або електронній формі на офіційні адреси виконкомів:

- Криворізької міської ради: електронну: [email protected] чи поштову, пл. Молодіжна, 1, м. Кривий Ріг, 50101;

- Саксаганської районної в місті ради: електронну:[email protected] чи поштову: вул. Володимира Великого, буд. 32, м. Кривий Ріг, 50071.

Особа, яка подає пропозиції (зауваження), зазначає прізвище, ім’я та по-батькові й адресу, юридичні особи – своє найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції (зауваження) розглядатися не будуть.

Громадське слухання з обговорення проекту Статуту територіальної громади м. Кривого Рогу відбудеться 20 червня 2017 року о 15. 00 у сесійній залі виконкому Саксаганської районної у місті ради (вул. Володимира Великого, буд. 32).