Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про роботу комісії з питань захисту прав дитини виконкому районної у місті ради

   Відповідно до плану роботи виконкому Саксаганської районної у місті ради 01 та 15 березня 2016 року відбулися засідання комісії з питань захисту прав дитини. На засіданнях розглянуто 28 питань, серед яких питання визначення місця проживання малолітніх дітей та способу участі у вихованні та спілкуванні з ними батьків; призначення опікунів, піклувальників над малолітніми і неповнолітніми дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування; щодо доцільності позбавлення громадян батьківських у відношенні до дітей за ухилення від виконання батьківських обов'язків; про надання згоди громадянам на вчинення правочинів з майном, право власності на яке або право користування яким мають діти. Крім того, членами комісії розглянуто та затверджено плани соціального захисту дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

   Протягом квітня 2016 року засідання комісії з питань захисту прав дитини виконкому Саксаганської районної у місті ради відбудуться 05 та 19 квітня.

   Для отримання консультацій щодо винесення питань на розгляд комісії батьки, опікуни (піклувальники) можуть звернутися до служби у справах дітей  виконкому Саксаганської районної у місті ради за адресою: вул. Мелешкіна, 32, кабінети з 103 по 108.

   Питання, розглянуті на засіданні комісії з питань захисту прав дитини, є підставою для прийняття виконкомом районної у місті ради відповідних рішень.