Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Міський турнір пам’яті народного депутата України трьох скликань, почесного громадянина міста Кривого Рогу Гурова Вадима Миколайовича

З 18 по 21 лютого 2019 року в спортивному залі комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» КМР (вул. Бикова, 4) відбувся ХІХ міській турнір з баскетболу серед юнаків старшого шкільного віку за програмою міських спортивних ігор «Олімпійські надії», присвячений пам’яті народного депутата України трьох скликань Гурова Вадима Миколайовича та з нагоди 75-ї річниці визволення міста Кривого Рогу від нацистських загарбників, в якому взяли участь 96 спортсменів з восьми збірних команд: з семи районів та збірної команди професійно-технічних навчальних закладів міста.

За жеребом всі учасники були розділені на дві групи по чотири команди в кожній. До групи «А» увійшли збірні команди: Покровського, Саксаганського, Металургійного районів та збірна ПТНЗ; до групи «Б» потрапили команди: Центрально-Міського, Тернівського, Інгулецького та Довгинцівського районів. Команди, що зайняли в своїх групах другі місця зустрілися між собою за право володіти «бронзовими» нагородами. В двобої між збірними командами Саксаганського та Інгулецького районів, перемогу святкували юні інгульчани (тренер Найдюк П. А.). Переможці групового раунду - спортсмени Металургійного та Тернівського районів змагалися між собою у фіналі за право володіти почесним трофеєм - Кубком Гурова  В. М.

Цього року знову сильнішими виявилися тернівчани (тренер Москаленко В. І.), спортсмени з Металургійного району (тренер Кропотов С. О.) посіли друге місце.

Криворізький міський голова Вілкул Юрій Григорович разом з депутатом Криворізької міської ради Бабенко Ольгою Володимирівною нагородив переможців і призерів міських змагань перехідним кубком, кубками, дипломами, медалями та пам’ятними подарунками, всім командам учасницям змагань дісталися баскетбольні м’ячі та честування солодощами.

Організаційний комітет міського турніру визначив найкращих гравців, ними стали:

- кращим центровим – Нестеров Антон (Інгулецький район);

- кращим захисником – Горобченко Павло (Тернівський район);

- кращим нападником – Бублик Михайло (Покровський район).         

Нагадуємо, що з 04 по 07 березня 2019 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» КМР (вул. Бикова, 4) розпочнеться ХVІІІ міському турнірі з баскетболу серед дівочих збірних команд, присвячений пам’яті народного депутата України трьох скликань Гурова Вадима Миколайовича та з нагоди міжнародного жіночого Дня 8 березня.

Побажаємо нашим дівчатам перемоги, втримуючи високу планку поставлених цілей. Відзначаємо, що цим почесним трофеєм юні саксаганочки володіють вже вісім років поспіль. Тож, знову до старту!