Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Чемпіонат України з боксу серед жінок (молоді та юніорок) 1998-1999 р. н. і 2000-2001 р. н. та Кубок України з боксу серед жінок

   З метою популяризації жіночого боксу в країні та відбору кращих спортсменок до збірної команди України для виступу на міжнародній арені, з 19 по 22 січня 2016 року на базі СРК «Ескоріал» (вул. Мелешкіна, 23) відбулися попередні двобої та півфінальні бої Чемпіонату України з боксу серед жінок (молоді та юніорок) 1998-1999 р. н. і 2000-2001 р. н. та Кубку України з боксу серед жінок, фінал яких заплановано на 23 січня 2016 року на арені Криворізького Державного цирку.

   Чотири дні любителі спорту спостерігали за яскравими двобоями, в яких взяли участь 134 спортсменки з 18 областей України (Дніпропетровська, Вінницька, Волинська, Донецька, Запорізька, Івано-Франківська, Львівська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Чернігівська, Тернопільська, Київська, Миколаївська, Черкаська) та м. Київ. Завдяки Криворізькій федерації боксу, змагання подібного рівня в нашому місті проводяться вперше.

   Зазначимо, що в вищезазначених змаганнях Саксаганський район та місто Кривий Ріг представляла вихованка комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» Урбан Ірина. Побажаємо нашій «левиці» гучних перемог.

   А 23 січня 2016 року всіх любителів і вболівальників боксу на фінальні двобої Чемпіонату та Кубку України з боксу серед жінок запрошує арена Криворізького Державного цирку.

   Тож, запрошуємо відвідати спортивний захід та підтримати наших спортсменок.

Покладаємо великі надії та сподівання на те, що в подальшому наші дівчата прославлять Україну й на міжнародному Європейському й світовому рівні.