Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

З Днем Соборності України!

Дорогі земляки!
Щиро вітаю вас з Днем Соборності України!

   Цього року чи не вперше в історії незалежної України ми зрозуміли, що означає слово “єдність”. Коли звичайні люди віддають останнє, допомагаючи армії. Коли волонтери ризикують життям заради військових, які захищають нашу безпеку. Коли молоді хлопці йдуть добровольцями на фронт, щоб співвітчизники могли жити у вільній та незалежній країні. Ми - разом, незважаючи на національність, вік, релігійні переконання.

   Ми будуємо нову країну - з новими цілями та перспективами. Тому усі думки та розбіжності в поглядах маємо направити в русло єдності та розвитку України.

Переконаний - разом ми подолаємо всі виклики. Миру, злагоди та добра!

З повагою

Голова облдержадміністрації 
І. В. КОЛОМОЙСЬКИЙ


Шановні криворіжці!
Щиро вітаю з Днем Соборності України!

   96 років тому відбулося історичне проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки.

Сьогодні, коли Україна переживає непрості часи, питання єдності нашої країни звучить особливо гостро й актуально. Кращі сини та доньки України боронять її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність.

   Впевнений: Криворіжжя – край справжніх патріотів. Наша згуртованість та єдність дозволять зберегти в місті мир, спокій, злагоду та стабільність. Наша плідна праця буде внеском у спільне завдання – утвердитись як сильній сучасній державі – в Європі та світі, забезпечити реальну економічну та політичну незалежність.

Бажаю всім миру, щастя, добробуту, виваженості та сил, віри в краще майбутнє нашої країни!

Криворізький міський голова 
Ю. Вілкул


Дорогі земляки!
Щиро вітаю з Днем Соборності України!

   Двадцяте століття залишило нам у спадок події минулого, які не втрачають своєї значущості, потребуючи осмислення здобутого історичного досвіду боротьби українського народу за свободу, незалежність, державність.

   До таких подій належить 22 січня 1919 року - день ухвали Акту Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. Цій даті судилося навічно вкарбуватися в історію України величним національним святом – Днем Соборності України.

   Минули десятиліття, та питання Соборності нашої держави знову у центрі уваги світової спільноти. Напевно, занадто вже глибоко проникло до нашої української свідомості прагнення шукати кращої долі й кращого життя.

Зупинімося, прислухаймося до історії, яка вчить: майбутнє нашої країни, нашої нації – у наших руках. Жодна інша держава не зацікавлена у сильній, єдиній Соборній Україні – ніхто, окрім нас самих.

   Ми, українці, пройшовши через велику кількість випробувань, як ніхто інший, знаємо  ціну і велику силу національної єдності. Ми об’єдналися в сучасну українську націю, яка хоче збудувати достойне життя для кожного.

   Сьогодні нас не повинні розділяти ні мова, ні віра, ні історія. Ми прагнемо жити в державі, яка поважає людську гідність, працює заради достатку кожного з нас, гарантує кожному справедливість і правосуддя.

   Ми всі маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ зможемо досягти великої мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою будуть пишатися наші нащадки.

   Впевнений, що лише спільними зусиллями ми здатні зробити наш рідний край ще прекраснішим, а неньку-Україну – могутньою державою, в якій кожний громадянин почуватиме себе захищено і впевнено, а кожна родина буде заможною та щасливою.

Дозвольте у цей святковий день побажати вам, шановні саксаганці, міцного здоров’я, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє рідного краю та України!

Нехай на нашій землі панують мир, взаєморозуміння та єдність, а все задумане на користь і благо нашої країни та її громадян буде успішно реалізоване.

Голова Саксаганської районної у місті ради 
В. Беззубченко