Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

16 січня 2014 року відбулася інформаційна зустріч з трудовим колективом комунального закладу «Стоматологічна поліклініка № 5»

   16 січня 2014 року, у рамках проведення Єдиного Дня інформування, відбулася інформаційна зустріч з трудовим колективом комунального закладу «Стоматологічна поліклініка № 5». Вів зустріч Красножон Ю. Л., заступник голови районної у місті ради. Слухачі ознайомилися з лекцією на тему: «День Соборності та Свободи України». Метою лекції було проінформувати трудовий колектив про один із найважливіших днів в історії українського народу, який відіграв значну роль у становленні, розвитку та зміцненні української державності, формуванні та утвердженні Української самостійної соборної держави.

   Крім того, трудовий колектив було поінформовано про зміни у пенсійному законодавстві, а саме: про підвищення пенсійного віку для жінок, компенсації при більш пізньому виході на пенсію, збільшення вимог до страхового стажу тощо. Також було повідомлено про можливість на офіційному веб-сайті «Державний реєстр виборців» в особистому кабінеті виборця перевіряти інформацію про своє включення (не включення) до Державного реєстру виборців.

   В ході зустрічі відбувся відкритий діалог між трудовим колективом та завідуючим відділу житлово-комунального господарства виконкому районної у місті ради Коркачем Ю. В. з питання порядку нарахування за послуги з утримання будинку та прибудинкової території. На всі запитання були надані вичерпні відповіді.

   Всього у заході взяло участь 102 чол.