Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

40 років на хвилях успіху

Подія важлива сьогодні

Зібрала багато гостей.

Наша рідна тридцять п’ята

Відзначає сорокарічний ювілей!

 

   Під шкільними вітрилами дитинства впевнено летить у майбутнє КНВК № 35 «Імпульс», який 16 жовтня відзначив 40-річчя своєї діяльності. Це перемога розуму, таланту та обдарованості.

   А починалося все так. Свої обійми школа відкрила у 1975 році для 2700 учнів. Першим директором закладу був Драгунов Григорій Пилипович. У різні роки керманичами школи були мудрі, досвідчені  керівники: Алпатов  Віктор Олексійович, Чернова Неля  Леонідівна, Ткаченко Ніна Іванівна, а у травні   2004 року естафету управління навчальним закладом прийняла Лисенко Раїса Степанівна, котра стала ініціатором багатьох креативних починань.

   23 лютого 2011 року школа була реорганізована в заклад нового типу – Криворізький навчально-виховний комплекс № 35 «Загальноосвітня школа-багатопрофільний ліцей «Імпульс».

   Найбільше багатство педагогічного колективу ліцею – самовіддані вчителі. Саме від них залежить і якість освіти, і рейтинг навчального закладу, і його статус. У школі працює 70 педагогів, які на  освітянській ниві гідно представляють ліцей.

   Цей святковий день – 40-річний ювілей КНВК № 35 «Імпульс» - було проведено в незвичайній формі: ми збирали пазли шкільного життя. До святкування ювілею долучилися й вихованці: у школі до цього дня було організовано виставки, кожен клас подарував вітальну листівку та виготовлений власноруч подарунок до Дня народження рідної школи.

   Свої щирі привітання закладу висловили і гості, які були присутні на святковому концерті: заступник міського голови Бєліков Костянтин Аркадійович, заступник голови Саксаганської районної у місті ради Скляр Світлана Леонідівна, начальник відділу освіти Саксаганської районної у місті ради Іванов Андрій Станіславович, депутат Криворізької міської ради Штиленко Ангеліна Трофимівна.

   Швидко промайнув час. Завершився концерт. Та не завершилися спогади. Ще довго рідними коридорами, класами ходили    гості, учителі-пенсіонери, спілкувалися, згадували свою молодість.

   Шкільні стіни невпинно будуть відбивати час: 40 років, 50 років… а школа все одно буде лишатися молодою, тому що буде наповнюватися новими дзвінкими голосами.

Можна впевнено сказати, що кредо «Від престижу «Імпульсу» - до престижу у житті» рішуче крокує поруч із ліцеєм протягом усіх років існування, і тому заклад є школою успіху для своїх вихованців.

   Нехай же у стінах КНВК № 35 завжди панують мир і порядок, дзвенить дитячий радісний сміх, виховуються таланти, нехай учні виростають розумними та добрими людьми, гідними громадянами своєї держави!

   Успіхів і нових творчих злетів!