Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Повідомлення про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля

До виконкому Саксаганської районної у місті ради надійшов лист ТОВ «МЕТІНВЕСТ-КРМЗ» від 24.10.2023 № 06/1-2912 щодо розміщення Повідомлення про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля по об’єкту «Реконструкція формувальної лінії ПЛ5 СФЛЦ корпус №2 з модернізацією технологічного процесу з використанням піщано-глиняної суміші на технологічний процес з використанням холоднотвердіючої суміші фуранового процесу, що виготовляється на обладнанні (змішувачі продуктивністю 80 т/год та 20 т/год) компанії «FАТ»» за адресою: Дніпропетровська область, місто Кривий Ріг, вул. Заводська, буд. 1, на території проммайданчика ПрАТ «КЦРЗ». Реєстраційний номер справи у Єдиному реєстрі з ОВД 2023101111157.

Метою планованої діяльності є модернізація лінії та існуючої технології виробництва форм для лиття через незадовільний стан існуючої формувальної лінії ПЛ 5 сталефасоноливарного цеху корпус № 2 ТОВ «МЕТІНВЕСТ-КРМЗ» продуктивністю 20 т/год.

Відповідно до частини 6 статті 4 Закону України «Про оцінку впливу довкілля» та враховуючи лист ТОВ «МЕТІНВЕСТ-КРМЗ», пропонуємо ознайомитися з Повідомленням про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля.

Повідомлення розміщене на дошці оголошень виконкому районної у місті ради (четвертий поверх, ліве крило), на вебсайті виконкому Саксаганської районної у місті ради в розділі «Оголошення» та сторінці у мережі Facebook.

Усі зауваження і пропозиції громадськості до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля, необхідно надсилати протягом 20 робочих днів з дня оприлюднення цього повідомлення на офіційному вебсайті уповноваженого органу за адресою:

Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України,

Департамент екологічної оцінки та контролю, відділу оцінки впливу на довкілля.

Поштова адреса:03035, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35,

тел/факс (044) 206-31-40; (044) 206-31-50, e-mail: [email protected].

Контактна особа: заступник директора департаменту – начальник відділу оцінки впливу на довкілля Департаменту екологічної оцінки, контролю та екологічних фінансів – Грицак Олена Анатоліївна.