Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Благодійна акція до дня Святого Миколая

 

16 грудня 2016 року студентський парламент Криворізького державного комерційно-економічного технікуму відвідав вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Криворізької міської ради із святковою благодійною акцією "Забілів снігами гай, їде Святий Миколай" до дня Святого Миколая.

 

Студенти – дітям «Благодійна акція до дня Святого Миколая

«Забілів снігами гай, їде святий Миколай»

 

Напередодні зимових свят всі починають готувати подарунки, мріяти. Кожен чекає чогось особливого для себе. Винятком не стають і діти, які залишилися за волею долі без батьківських тепла і опіки! Вони так само, та напевно ще сильніше, чекають на чарівну казку і в кожного є своє заповітне бажання! І може виконати бажання не так і просто, але подарувати дітям свято та віру в дива під силу студентам Криворізького державного комерційно-економічного технікуму.

16 грудня 2016 року студентський парламент технікуму в рамках благодійного проекту "Милосердя" молодіжного волонтерського руху КДКЕТ «Територія студентських ініціатив» за старою доброю традицією відвідав вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Криворізької міської ради із святковою благодійною акцією "Забілів снігами гай, їде Святий Миколай" до дня Святого Миколая.

В образах студентів до малечі в гості завітали Святий Миколай, ангели, добрі Феї і чортики, які разом з дітьми гралися в сніжки, малювали і просто веселитися! Ну і звичайно ж, що за свято без подарунків. У день Святого Миколая для кожного були приготовлені солодощі, фрукти та іграшки, і найголовніше - святковий настрій!

За надану благодійну допомогу та багаторічну співпрацю від імені адміністрації КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Криворізької міської ради колективу технікуму оголошено подяку.