Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

А ви зустрічали Новий Рік на відвалі?

Мета – зустріч Нового 2017 року опівночі в незвичному місці в незвичному оточенні?! Тоді вам на Петровський відвал! Розробником унікального маршруту є відомий екскурсовод Володимир Казаков, який зустрів уже не одну святкову новорічну ніч на вершині криворізьких відвалів та обіцяє незабутні враження від святкування. По-перше, незвичне місце та атмосфера проведення Нового Року, по-друге, екстремальне сходження вночі по гірській стежці, по-третє, і найголовніше, - Ви матимете можливість повноцінно насолодитись виглядом зимового міста та оцінити масштаби новорічних феєрверків! Отриманий калейдоскоп захопливих спогадів гарантовано забезпечить позитивним  зарядом на весь наступний рік.

В програмі: збір по місту, доставка до місця під Петровський відвал, який знаходиться на Первомайці (біля шахти «Родіна»), підйом на вершину відвалу, традиційне прикрашання ялинки, зустріч діда Мороза на Снігуроньки, Нового Року, огляд новорічного феєрверк–шоу над містом, конкурси та святкування, частування гарячим чаєм та море незабутніх емоцій!

Бажаєте бути унікальним, активно зустріти Новий 2017 рік? Тоді поспішайте поповнити екскурсійну групу у новорічну ніч!

З усіх організаційних питань, резервування місць у групі та пропозиції з радістю готовий поспілкуватися головний «новорічний гід» - Казаков Володимир Леонідович (тел. 067-291-86-21).