Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Старт конкурсу ресурсоефективних ініціатив підприємств Дніпропетровщини «Зелений імпульс. Green Chamber Award»

В умовах, коли світ переходить від ресурсної до зеленої економіки, перед промисловими підприємствами все частіше постає необхідність підвищення енергоефективності та ефективності споживання природних ресурсів для того, аби мати конкуренті переваги, відповідати визнаним на міжнародному рівні стандартам екологічної безпеки та сталості природокористування. За ініціативи Дніпропетровської торгово-промислова палата, Дніпропетровською облради, Дніпропетровським інвестиційним агентством оголошено конкурс ресурсоефективних ініціатив підприємств Дніпропетровщини «Зелений імпульс. Green Chamber Award». Конкурс має на меті продемонструвати результати та переваги «озеленення» виробничих та управлінських процесів, залучивши широке коло підприємств до підвищення енерго- та ресурсоефективності. До участі запрошуються підприємства промисловості, ммалого або середнього бізнесу незалежно від розміру, галузі, форми власності, які впроваджують проекти та ініціативи, спрямовані на раціональне використання ресурсів. Ознайомитись із формою заявки, умовами участі та положенням про проведення конкурсу можна за посиланням: http://cci.dp.ua/news-reader-ru/items/uvaga-konkurs-proektiv-dlja-pidprijemstv-ta-naukovciv.html. Кінцевий термін подачі заявок – 20 січня 2017 року включно.

Всі учасники конкурсу отримають «Сертифікати учасника конкурсу», пакет консультаційно-методичних матеріалів, переможці конкурсу - дипломи та цінні нагороди, які допоможуть підприємствам та науковцям стати ще більш ефективними. Каталог реалізованих проектів та перспективних проектних пропозицій переможців конкурсу,  буде представлено на розгляд МФО для ідентифікації статусу та можливостей співпраці фінансових установ із переможцями.