Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Україна - країна гідності і свободи»

21 листопада весь народ України відзначає День гідності і свободи. Це дійсно особливий день, коли народ відзначає свою самостійність та гідність, що нагадує про той час, коли важливою стала кожна краплина віри в свої можливості та право на вільний вибір.

Цей день визначається не лише календарем, але й почуттям єдності та патріотизму кожного українця. День гідності і свободи – це час, коли кожен згадує важливі моменти в історії, що визначили його ідентичність, це як свіжий подих свободи, який нагадує, що важливо бути справжнім і не відмовлятися від своїх переконань.

Сьогодні жителі району зібрались біля меморіальних дощок, щоб покласти квіти та вшанували тих, хто боровся за незалежність. Місця, де розміщені меморіальні дошки, стають центром уваги, а покладання квітів відзначається тихістю та внутрішньою повагою до наших Героїв. Люди стають разом, об'єднані спільним бажанням зберегти пам'ять та вшанувати тих, хто вніс свій вклад у незалежність України.

Вічна пам’ять Героям, які в усі часи віддали за це найдорожче, своє життя!

Слава Захисникам і Захисницям, хто боронить сьогодні Україну від ворога!