Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Чергове засідання виконавчого комітету Саксаганської районної у місті ради

20.11.2019 у приміщенні виконкому Саксаганської районної у місті ради відбулось чергове засідання виконавчого комітету Саксаганської районної у місті ради.

Було розглянуто 42 питання, з них основним було заслухано питання «Про запобігання корупції у виконкомі Саксаганської районної у місті ради». Готувала питання завідуюча відділом з питань служби в органах місцевого самоврядування та кадрової роботи Вікторія Шматова, яка зазначила, що кожен громадянин і кожен посадовець повинен усвідомлювати персональну відповідальність за власні дії  або  бездіяльність перед громадою та державою.

Корупція в Україні вже давно стала проблемою, яка впливає на всі сфери суспільного життя, а найбільш вражає сферу суспільних взаємовідносин, з якими найчастіше стикаються громадяни під час реалізації своїх конституційних прав. Проблема ця небезпечна як для держави, так і для громадян. І подолати її можливо лише правовими методами – законодавством і персональною відповідальністю.

На засіданні виконавчого комітету було також заслухано 5 інформацій на раніше прийняті рішення в порядку контролю за ходом їх виконання.»

Наступне засідання виконавчого комітету Саксаганської районної у містіради планується провести 18 грудня 2019 року.